PNK Casual
Newsletter Subscribe
Subscribe
Your personal data is managed in full accordance with the EU Regulation 679/2019 (“GDPR”) and applicable Romanian law. Detailed info in Terms and conditions and Privacy and cookies policy.
Shipping to United States    
PNK Casual
Shopping bag
SUBTOTAL
€ 0
Checkout
x
Sign in Shopping bag 0
PNK New Collection

Shipping and returns

LIVRĂRI
 
Pe site-ul www.pnkcasual.ro se pot face numai livrări în România, prin intermediul partenerului logistic FAN COURIER. 
 
RETURURI
 
Clientul poate trimite retur prin orice firmă de curierat rapid (nu prin posta) produsele achiziționate online, însoțite de formularul de retur completat și de factură. Perioada de retur validă în conformitate cu reglementărle este de 14 zile, socotită între data recepției produsului de către client (adică data de livrare a coletului de către curierul nostru) și data recepției returului de către noi (adică data de livrare a coletului retur). 
Produsele pot fi schimbate în limita stocului disponibil sau valoarea acestora va fi returnată prin virament bancar. Este necesară menționarea procedeului dorit în formularul de retur.
Din motive administrative trebuie să trimiteți produsele returnate fără a opta pentru serviciul de ramburs.
Pentru a returna un produs, aveti doua variante:
 
1. Cu formular de retur completat online:
 • Accesati sectiunea "Contul Meu", "Istoric comenzi"
 • Completați formularul de retur online
 • Introduceti factura fiscală și produsele pe care doriți să le returnați în ambalajul original.
 • Expediați coletul prin orice firmă de curierat rapid la adresa: PINK FASHION - Strada Baicului nr 82, Corp 31 administrativ, etaj 4, Bucuresti, Romania, în atenția PNK Casual
2. Cu formular de retur clasic:
 • Vă rugăm să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna utilizând adresa de e-mail orders@pnkcasual.com sau numărul de telefon 0786 355 520
 • Completați formularul de retur primit o data cu comanda dvs.
 • Introduceti formularul completat, factura fiscală și produsele pe care doriți să le returnați în ambalajul original.
 • Expediați coletul prin orice firmă de curierat rapid la adresa: PINK FASHION - Strada Baicului nr 82, Corp 31 administrativ, etaj 4, Bucuresti, Romania, în atenția PNK Casual
După primirea returului, va fi efectuată verificarea cantitativă și calitativă a produselor returnate și transmis un email de confirmare a procesării returului. în cazul solicitării unui alt produs clientul va achita diferența de preț, dacă produsul este mai scump. în situația în care clientul optează pentru un produs mai ieftin, diferența va fi plătită prin virament bancar, conform modalităților de returnare menționate în OUG34/2014. Produsul solicitat la schimb va fi expediat numai după ce clientul a returnat produsul cumpărat inițial, dacă acesta îndeplinește conditiile de returnare conform OUG34/2014. Plata returului se va face prin virament bancar in 15 zile de la primirea coletului de retur în contul IBAN indicat de consumator în formularul de retur. Taxele de curierat nu vor fi rambursate. Returnarea banilor ori, dupa caz, înlocuirea produselor, nu se poate efectua în urmatoarele cazuri:
 • Eticheta de produs si/sau eticheta de retur au fost desfacute. Desfacerea acestora duce automat la pierderea dreptului de returnare.
 • Produsele nu sunt în condiția lor originală (ambalajul original al produsului, accesoriile complete, documentele aferente achizitiei, documente fiscale)
Toate costurile de transport generate de procedura de retur/schimb produse, inclusiv reexpedierea vor fi suportate exclusiv de către client. Taxele de curierat nu vor fi rambursate. Produsele achiziționate din magazinul online www.pnkcasual.ro nu pot face obiectul procedurii de retur/schimb în magazinele PNK casual. Important: Vă rugăm să respectați termenii de returnare cu care ați fost de acord în momentul în care ați finalizat comanda.
Nu vor fi acceptate coletele care:
 • Au fost trimise fără informare/notificare prealabilă sau pentru care nu a fost completat formularul de retur online.
 • Au menționată suma de ramburs pe eticheta de transport.
 • Nu au inscripționate pe ambalaj elementele necesare identificarii returului (numele beneficiarului facturii).
Produsele deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzatoare în cazul unei returnari de produs nu vor fi acceptate, iar costurile curierului sunt suportate de către dumneavoastra.

 

PNK New Collection