PNK Casual
Newsletter Subscribe
Subscribe
Your personal data is managed in full accordance with the EU Regulation 679/2019 (“GDPR”) and applicable Romanian law. Detailed info in Terms and conditions and Privacy and cookies policy.
Shipping to United States    
PNK Casual
Shopping bag
SUBTOTAL
€ 0
Checkout
x
Sign in Shopping bag 0
PNK New Collection

Faq

Cum cumpăr?
Alegeți una dintre secțiunile site-ului unde sunt prezentate produsele. Dați click pe articolul dorit și veți afla toate informațiile despre produs, mărimi, compoziție etc. Selectați o mărime și adăugați articolul în coș, după care puteți alege între procesare comandă sau continuarea cumpărăturilor. După ce ați introdus corect datele de facturare și de livrare, selectați modalitatea de plată agreată, verificați informațiile furnizate și confirmați comanda.

Pot afla starea comenzii mele?
Da, verificând statusul comenzii pe www.pnkcasual.ro la secțiunea Contul meu, în cadrul rubricii Istoric Comenzi. Pot să-mi modific comanda ? Da, puteți să modificați comanda, atâta timp cât nu a fost deja procesată, contactându-ne la numărul de telefon 0786 355 520 sau prin intermediul adresei de e-mail orders@pnkcasual.com.

Cum pot folosi un cod de reducere pentru comanda mea?
În cazul în care dețineți un cod de reducere, puteți introduce acest cod pe pagina de finalizare a comenzii. Câmpul pentru codul de reducere este localizat în partea stângă, sub informațiile de facturare.

Cât durează livrarea?
Livrările se fac în termen de 2-3 zile din momentul în care comanda a fost finalizată și confirmată, prin intermediul Fan Courier.

Care sunt cheltuielile de transport și manipulare pentru cumpărăturile online?
Costul de transport este de 24 lei pentru orice localitate din România.

Cum pot urmări expedierea coletului meu?
Accesați link-ul transmis în e-mailul de confirmare al procesării și expedierii comenzii și introduceți numărul de urmărire al comenzii dumneavoastră. Urmărirea livrării se realizează prin intermediul Fan Courier. Pentru alte informații cu privire la livrare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0786 355 520 sau prin intermediul adresei de e-mail orders@pnkcasual.com.

Pot să returnez / schimb un produs / o comanda?
Da, puteți solicita returnarea produselor sau schimbarea lor în termen de 14 zile de la recepționarea coletului. Pentru a returna / schimba un produs trebuie să parcurgeți următorii pași:

  • să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna / schimba utilizând adresa de e-mail orders@pnkcasual.ro sau numărul de telefon 0786 355 520;
  • să introduceți formularul de retur completat, factura fiscală și produsele pe care doriți să le returnați în ambalajul original; să vă asigurați ca produsele sunt în condiția lor originală (eticheta de produs și eticheta de retur sunt intacte și atașate produselor);
  • să expediați coletul prin orice firmă de curierat la adresa indicată în antetul formularului de retur; În cazul în care solicitați o rambursare, plata se va face prin virament bancar în 15 zile de la primirea coletului de retur, în contul IBAN indicat în formularul de retur. Taxele de curierat nu sunt rambursabile.
PNK New Collection