PNK Casual
Newsletter Subscribe
Subscribe
Your personal data is managed in full accordance with the EU Regulation 679/2019 (“GDPR”) and applicable Romanian law. Detailed info in Terms and conditions and Privacy and cookies policy.
Shipping to United States    
PNK Casual
Shopping bag
SUBTOTAL
€ 0
Checkout
x
Sign in Shopping bag 0
PNK New Collection

Gift cards

Cardul cadou PNK casual – Termeni și condiții

Cardul cadou PNK casual este un cupon cu valoare care poate fi folosit la achiziția de produse din magazinul PNK casual Flagship Store – Calea Dorobanților 102-110 – București și de pe www.pnkcasual.com.

Tipuri de card și valori predefinite

Cardul cadou PNK casual există în două variante:

  • card fizic “Gift Card PNK casual” - folosibil atât offline (magazinul PNK casual Flagship Store), cât și online pentru achiziții pe www.pnkcasual.com.
  • card electronic “eGift PNK casual” – folosibil numai online, pentru achiziții pe www.pnkcasual.com

Cardul cadou PNK casual are următoarele valori predefinite: 300 lei, 500 lei, 800 lei, 1.000 lei și 1.500 lei.

Cum se pot achiziționa cardurile cadou PNK casual

Cardul cadou PNK casual poate fi achiziționat din magazinul PNK casual Flagship Store (varianta card fizic “Gift Card PNK casual”), și online la www.pnkcasual.com/gift-card (variantele card fizic “Gift Card PNK casual” sau card electronic “eGift PNK casual”).

La achiziția online a unui card cadou PNK casual se poate alege între versiunea card fizic “Gift Card PNK casual” și versiunea card electronic “eGift PNK casual”. De asemenea, în formularul de comandă al cardului cadou, este necesară completarea numelui expeditorului, precum și a numelui și adresei de e-mail a destinatarului. Opțional, se poate adăuga și un mesaj de însoțire.

În cazul în care se comandă versiunea card fizic “Gift Card PNK casual”, împreună cu ale produse din site, plata se poate face prin metodele clasice disponibile, iar trimiterea cardului cadou se va face pe adresa expeditorului.

În cazul în care se comanda versiunea card fizic “Gift Card PNK casual”, fără alte produse din site, plata se poate face numai prin card de credit sau Paypal, în vreme ce trimiterea cardului se poate face direct către destinatarul ales. Costul de expediere este de 24 de lei (pe teritoriul României).

La achiziția unui card cadou - versiunea card fizic “Gift Card PNK casual”, în momentul confirmării plății comenzii, se va trimite către destinatarul cardului cadou prin e-mail și o copie a cardului fizic, sub forma de “eGift PNK casual”.

În cazul în care se comanda versiunea card electronic “eGift PNK casual”, plata se poate face numai prin card de credit sau Paypal, în vreme ce trimiterea cardului se face către destinatarul ales prin e-mail.

Activarea cardului cadou PNK casual

Cardul cadou PNK casual este personal și nu poate fi transferat. Pentru a putea fi folosit, cardul cadou PNK casual trebuie validat în contul de client, la adresa: www.pnkcasual.com/my-account, secțiunea “My Gift Cards”. Activarea cardului cadou PNK casual presupune validarea seriei unice formate din 16 caractere, prezentă pe spatele cardului fizic sau în e-mailul aferent cardului electronic. După activarea cardului cadou PNK casual, acesta poate fi folosit pentru cumpărături în magazinul PNK casual Flagship Store – Calea Dorobanților 102-110 – București și pe www.pnkcasual.com. Soldul și valabilitatea cardului cadou pot fi verificate în contul client. 

Utilizarea cardului cadou PNK casual pentru cumpărături

Pentru achizițiile din magazinul PNK casual Flagship Store este necesară prezentarea cardului fizic la casă. În cazul în care cardul cadou nu a fost activat, personalul PNK casual va efectua operațiunea de activare în contul de client pe www.pnkcasual.com/my-account. În cazul în care nu există un cont de client, personalul PNK casual va crea contul respectiv și va dispune activarea contului. Valoarea cumpăraturilor efectuate în magazinul PNK casual Flagship Store se va deduce cu valoarea cardului cadou. În cazul în care valoarea cumpăraturilor depășește valoarea soldului disponibil pe cardul cadou PNK casual, clientul va putea opta pentru achitarea diferenței prin metodele tradiționale de plată. În cazul în care valoarea cumpăraturilor este inferioară valorii soldului disponibil pe cardul cadou PNK casual, soldul va fi actualizat cu valoarea rămasă după achitarea cumpăraturilor. Soldul va putea fi folosit la alte cumpărături din magazin sau online. 

Pentru achizițiile pe www.pnkcasual.com cardul cadou PNK casual poate fi folosit prin introducerea seriei unice în secțiunea PROMOTIONAL CODE, din pagina “Checkout”. În cazul în care cardul cadou nu a fost activat, trebuie efectuată operațiunea de activare în contul de client pe www.pnkcasual.com/my-account, secțiunea “My Gift Cards”. O dată introdusă seria cardului, se va activa un discount echivalent cu soldul disponibil pe card. În cazul în care valoarea cumpăraturilor depășește valoarea soldului disponibil pe cardul cadou PNK casual, clientul va putea opta pentru achitarea diferenței prin metodele de plată disponibile. În cazul în care valoarea cumpăraturilor este inferioară valorii soldului disponibil pe cardul cadou PNK casual, soldul va fi actualizat cu valoarea rămasă după achitarea cumpăraturilor. Soldul va putea fi folosit la alte cumpărături din magazin sau online (în cazul cardului fizic) sau numai online (în cazul cardului electronic). 

Cardul cadou PNK casual este valabil 90 (nouăzeci) de zile de la data activării. La sfârșitul perioadei de valabilitate seria aferentă cardului cadou este dezactivată și cardul cadou nu mai poate fi folosit.

Produsele achiziționate integral sau parțial prin cardul cadou PNK casual se pot returna conform termenilor și condițiilor PNK casual, iar cardul cadou va fi realimentat cu suma aferentă plății efectuate în termen de 3 (trei) zile de la recepția produselor returnate de către PNK casual.

Valoarea cardului cadou PNK casual nu poate fi preschimbată în bani.

Expeditorul unui card cadou este în totalitate responsabil pentru corectitudinea datelor destinatarului (adresă de e-mail sau adresă), PNK casual neputând fi făcută responsabilă pentru adrese incomplete, incorecte sau inexistente. De asemenea, PNK casual nu este responsabila în cazul în care un card cadou este pierdut, furat, distrus sau utilizat fără permisiune.

PNK New Collection