PNK Casual
Newsletter Subscribe
Subscribe
Your personal data is managed in full accordance with the EU Regulation 679/2019 (“GDPR”) and applicable Romanian law. Detailed info in Terms and conditions and Privacy and cookies policy.

Concurs Instagram PNK


 

Termeni și condiții "#PNKGIVEAWAY: Win the AMAZING PNK white crocheted lace set (blouse and shorts) !!!"


1) În perioada 15.12-21.12.2020 PNK inițiază un concurs pe platforma Instagram având ca premiu un set format din bluză și pantalon scurt din dantelă albă PNK în valoare de 1.298 lei (preț recomandat de vânzare), prin tragere la sorți și sub rezerva îndeplinirii cumulative a condițiilor de la punctul 2.

 2) Pentru a intra în concursul Instagram PNK este necesară îndeplinirea următorilor pași:

- să urmărești contul Instagram @pnkcasual (follow);

- să postezi pe story-ul propriu fotografia concursului (afișată de asemenea în stânga acestei pagini), împreună cu tag @pnkcasual și hashtag #pnkgiveaway. În cazul în care contul tău este privat, este necesar să ne trimiți un mesaj pe Instagram cu un screenshot al story-ului publicat, pentru validare. 

- să adaugi 1 comentariu cu etichetarea a 1 sau mai multe prietene (tag @prietena) la fotografia de concurs; fiecare tag îți aduce o șansă în plus la tragerea la sorți (numărul maxim de șanse la tragerea la sorți care este poate acumula este de 5/participant);

 3) Concursul Instagram PNK Casual este deschis până la data de 21.12.2020, orele 23:59.

 4) Câștigătoarea premiului se va extrage prin tragere la sorți în data de 22.12.2020.

Little PNK - New Sales Up To -60%